Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Περιστέρι : Ανοιχτή Εκδήλωση - Συγκέντρωση 8/7

Ανοιχτή Εκδήλωση -Συγκέντρωση την Παρασκευή 8 Ιούλη στις 7.30μμ στην πλατεία Δημαρχείου μαζί με ζωντανή μουσική, με κεντρικό σύνθημα “Περιστέρι-πόλη ανοιχτή, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες”, διοργανώνει η τοπική ΚΕΕΡΦΑ.

Την Τρίτη 28 Ιούνη στις 7μμ στο Στέκι της Αριστερής Κίνησης, θα γίνει ανοιχτή σύσκεψη με σωματεία, συλλογικότητες, κοινότητες μεταναστών, δημοτικές κινήσεις, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης θα οργανωθούν πικετοφορίες στις γειτονιές των Δυτικών και παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.


Φιλέτα

«Για τα αρπακτικά της αγοράς υπάρχουν “φιλέτα” έτοιμα από το ΤΑΙΠΕΔ, όπως στο Ελληνικό, για τους ξεριζωμένους μόνο κυνηγητό», αναφέρει το κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ που έχει αρχίσει να μοιράζεται στις γειτονιές των Δυτικών. «Προτάσσουμε την συλλογική ταξική αλληλεγγύη απέναντι στις λογικές της φιλανθρωπίας και της διαχείρισης από ιδιώτες αυτού που ονομάστηκε “προσφυγικό ζήτημα”.
Αντιτασσόμαστε στις ρητορικές μίσους και στις εκφράσεις τους από τους μόνιμους υποστηρικτές του συστήματος, τις φασιστικές οργανώσεις και τα παρακλάδια τους. Θέλουμε οι πόλεις και οι γειτονιές μας να είναι πόλος ενσωμάτωσης των προσφυγόπουλων και των οικογενειών τους. Σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν πόροι για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των προσφύγων και των κοινωνιών μας. Μεγάλοι δημόσιοι χώροι όπως το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου παραχωρούνται αβλεπί και με ελεύθερη εκμετάλλευση σε ιδιώτες αντί να χρησιμοποιούνται σαν στέγη από τους κυνηγημένους του πολέμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου