Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Η Συγκέντρωση Του ΚΚΕ(μ-λ) Στο Περιστέρι

Την Παρασκευή 28/6 στο Περιστέρι πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση για την Αθήνα το ΚΚΕ(μ-λ).

Ξεκίνησε με μια σύντομη εισαγωγική ομιλία από τον σ. Κώστα Μπεκιάρη και ακολούθησαν οι ομιλίες των σ. Γιάννη Βάρλα, Γιάννα Αντωνιάδη και Δημήτρη Γαγγάδη.

Στην Αθήνα, και συνολικά στην Αττική, η προεκλογική δραστηριότητα της οργάνωσης του ΚΚΕ(μ-λ) είναι αρκετά έντονη. Δεν περιορίζεται μόνο στην αφισοκόλληση, στην ανάρτηση πανό και χαρτονιών ή στην αναγραφή συνθημάτων αλλά έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις καθημερινές εξορμήσεις σε γειτονιές, στις συσκέψεις σε σπίτια και δημόσιους χώρους, τις εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους, τις εξορμήσεις σε περιοχές όπως η Μάνδρα και το Μάτι.

Η συγκέντρωση στο Περιστέρι μπορεί να ήταν η κορύφωση της όλης δραστηριότητάς της στην Αττική αλλά αυτή θα συνεχισθεί και τις επόμενες μέρες, μέχρι και την μέρα των εκλογών. Ήδη έχουν προγραμματισθεί ανοιχτές συζητήσεις, συσκέψεις και εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές αλλά και σε εργασιακούς χώρους.

Οι ομιλητές στάθηκαν αναλυτικά σε όλα όσα απασχολούν την εσωτερική και διεθνή πολιτική επικαιρότητα, σε όλα όσα επικεντρώνει η Οργάνωση, σε όλα όσα απασχολούν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία προβάλλοντας τη μια και μοναδική πρόταση που θεωρούν ως ρεαλιστική για το λαό. Αυτή της οργάνωσής του, της αντίστασής του, της διεκδίκησης όσων δικαιούται και της αναμέτρησης με τις πολιτικές του συστήματος. Αυτή του αγώνα χωρίς προτάσεις διακυβέρνησης και διαχείρισης του συστήματος, αναζήτησης τελικά ενός νέου σωτήρα.

Ήταν πετυχημένη και δεδομένου ότι γινόταν σε μια ώρα όπου έτσι κι αλλιώς στο κέντρο του Περιστερίου ο κόσμος ήταν πολυπληθής προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών που πλησίαζαν για να δουν και ν' ακούσουν.

Η συγκέντρωση έκλεισε μ' ένα δυναμικό κάλεσμα παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών της Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου