Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Αιφνιδιαστική Απόλυση 18 Εργαζομένων Στους Παιδικούς σταθμους Του Δήμου Περιστερίου

Την αιφνιδιαστική απόλυση 18 εργαζομένων στους Παιδικούς σταθμους του Δήμου Περιστερίου καταγγέλει ο σύλλογος εργαζομένων Περιστερίου αναφέροντας ότι ενώ το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που ήταν ενταγμένοι αυοί ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς ότι δεν θα συνεχίσουν την εργασία τους.

Αναλυτικα η ανακοίνωση :

Ενώ οι παιδικοί σταθμοί έχουν κλείσει ενόψει Αυγούστου έχουν κλείσει και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε καλοκαιρινή άδεια , ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά από την Διοίκηση του Δήμου σε 18 εργαζομένους , μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς Περιστερίου ότι απολύονται και δεν θα συνεχίσουν στην εργασία τους από Σεπτέμβριο όπως και οι υπόλοιποι του ίδιου προγράμματος.

Είναι σίγουρο ότι η απόφαση εκτός ότι πετάει στην ανεργία 18 συναδέλφους , θα δημιουργήσει και πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών , καθώς όλοι οι εργαζόμενοι εκεί και αυτό είναι κοινώς αποδεκτό , έχουν συμβάλει στο σπουδαίο παιδαγωγικό έργο που συντελείται.


Ζητάμε την άμεση ανάκληση αυτής της ααπόφασης . Να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις των συναδέλφων μέσω ΕΣΠΑ και να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ , όλων των ειδικοτήτων των Παιδικών Σταθμών .

Οι περικοπές προσωπικού μόνο προβλήματα δημιουργούν στην λειτουργία του Δήμου και στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους Δημότες και θέτουν παράλληλα σε κίνδυνο τον Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών του.

στάλθηκε με email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου