Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου 21/1/2019 Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα η ανοιχτή εκδήλωση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου στο αμφιθέατρο του δημαρχείου.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Αριστερής Κίνησης και ακολούθησε πλούσια και ουσιαστική συζήτηση.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή και την συμβολή.

Δίνει δύναμη στην προσπάθειά μας και κάθε γνώμη είναι πολύτιμη για μας όσον αφορά την παραπέρα δράση μας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου σε νέα γενική της συνέλευση θα εκτιμήσει τον διάλογο που έγινε στην εκδήλωση.

Το Περιστέρι των εργαζόμενων, των άνεργων, των συνταξιούχων, της νεολαίας – Το Περιστέρι των κοινωνικών αγώνων, της ρήξης και της ανατροπής είναι εδώ !

Προχωράμε πιο δυναμικά, πιο μαζικά και πιο αποφασιστικά !

Για να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα χέρια μας !

1 σχόλιο:

  1. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου. Το αμφιθέατρο του δημαρχείου Περιστερίου γέμισε με δεκάδες αγωνιστές και κατοίκους της γειτονιάς.

    Την συζήτηση συντόνισε η Λίλιαν Μπουρίτη η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο την οποία διανύουμε όπου καθοριστικός παράγοντας των εξελίξεων είναι οι εργατικοί αγώνες όπως εκφράστηκαν από την πρόσφατη τριήμερη απεργία των εκπαιδευτικών που εξελίχθηκε σε απεργία σε όλο το δημόσιο καθώς και από τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές μάχες που κορυφώνονται στις 16 Μάρτη, για να καταδικαστούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και για να ανοίξουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πάνος Παπανικολάου, δημοτικός σύμβουλος, που παρουσίασε τις θέσεις της Αριστερής Κίνησης και αναφέρθηκε στην παρέμβαση και κινητοποίηση που θα οργανώσει η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την προκλητική παρουσία του χρυσαυγίτη βουλευτή Γερμενή στην τελετή για «τον αγιασμό των υδάτων» με την κάλυψη της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη. Στην συνέχεια ακολούθησε τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου Αντωνίας Βαφειάδου η οποία έκανε αναφορά στην υποχρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης που συνεχίστηκε στα χρόνια της «αριστερής» διαχείρισης ΣΥΡΙΖΑ όπως στην περιφέρεια Αττικής, με αποτέλεσμα τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα και τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι που κόστισαν δεκάδες ζωές και της ανάγκης προώθησης του αντικαπιταλιστικού προγράμματος σαν αντίδοτο. Παρέμβαση στην συζήτηση έγινε από το δημοτικό σχήμα που στηρίζεται από την ΛΑΕ και διατυπώθηκε πρόταση για κοινή συμπόρευση.

    Το επόμενο διάστημα σε Γενική Συνέλευση της Αριστερής Κίνησης θα καθοριστεί το πρόγραμμα των εξορμήσεων, παρεμβάσεων και θα εκτιμηθεί ο διάλογος που έγινε στην εκδήλωση.

    πηγή : εργατική αλληλεγγύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή