Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»



Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου σας καλεί σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα «ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» τη Δευτέρα 21 Γενάρη στις 7.30μμ στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου (πλατεία Δημοκρατίας – μετρό Περιστέρι). 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν η διακήρυξη και το προγραμματικό πλαίσιο στόχων και πάλης της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου είναι μια αριστερή αντικαπιταλιστική πολιτική αγωνιστική δημοτική συλλογικότητα που λειτουργεί και δρα εδώ και πάνω από 20 χρόνια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της μεγάλης πλειοψηφίας του Περιστεριώτικου λαού. Αυτών που είναι οι πολλοί αλλά δεν έχουν «φωνή».

Των εργαζόμενων, νέων, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών που βλέπουν τις ζωές τους να συντρίβονται  από τον οδοστρωτήρα του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ και των κυβερνήσεών τους.

Των κατοίκων στις γειτονιές που πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχή, που βρωμοκοπάνε με την πρώτη ζέστη λόγω της σκουπιδοχαβούζας στο Άλσος, που δεν έχουν ανθρώπινες παιδικές χαρές και ελεύθερους χώρους για τα παιδιά τους, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σε πεζοδρόμια που δεν υπάρχουν, που πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά χαράτσια χωρίς αντίκρυσμα.

Όλων αυτών που που χωρίς αυτούς «κανένα γρανάζι δεν γυρνά» και αγωνίζονται για να ανατραπεί το σύνολο της μαυρίλας που έχει συσσωρευτεί στον ουρανό τους.

Καλούμε την καθεμία και τον καθένα που θέλει να συμβάλει στον αγώνα για την ανατροπή της μαυρίλας των μνημονίων διάρκειας, της εκμετάλλευσης, της ευρωασφυξίας, της δικτατορίας του κεφαλαίου. 

Για να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα χέρια μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου