Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας Των Κινήσεων Στο Υπουργείο Εσωτερικών

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα κινήσεις πόλης και περιφέρειας της Αττικής ενάντια στο νομοσχέδιο Βορίδη. Οι κινήσεις πραγματοποίησαν την πρώτη σχετική κινητοποίηση καλώντας την κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντιδημοκρατικό έκτρωμα Βορίδη που οδηγεί στον αποκλεισμό των ενοχλητικών μειοψηφιών από τα συμβούλια, ακρωτηριάζει τα όσα ψήγματα αντιπροσώπευσης και δημοκρατικής λειτουργίας είχαν απομείνει στα συμβούλια Περιφερειών και Δήμων και θωρακίζει περαιτέρω την τοπική διοίκηση για να επιβάλλει ανεμπόδιστα τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Το επόμενο διάστημα, και με σταθμό τη συγκέντρωση στη Βουλή τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, οι κινήσεις της ριζοσπαστικής, μαχόμενης, αντικαπιταλιστικής αριστεράς θα κλιμακώσουν τη δράση τους για να ακυρώσουν και να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Θα παλέψουν για απλή και ανόθευτη αναλογική, για υπεράσπιση των αγώνων των πολιτών και των λαϊκών συμφερόντων.

στάλθηκε με email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου