Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Καλεί Σε Διαδικτυακή Σύσκεψη εν Όψει Της Κινητοποίησης Στις 31 Μάρτη

Διαδικτυακή σύσκεψη για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία της κινητοποίησης στις 31 Μάρτη, διοργανώνει η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μάρτη στις 8 μ.μ. και θα υπάρξει και ενημέρωση για τις πρόσφατες δραστηριότητές της Ένωσης προς την κυβέρνηση και το Δήμο Περιστερίου. Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στη σύσκεψη στο email της ένωσης: enosieveperisterioy@yahoo.com.

Στο κάλεσμά της η ένωση ΕΒΕ Περιστερίου αναφέρει: «Τα μέτρα στήριξης, που μέχρι τώρα πήρε η κυβέρνηση, αφορούν κυρίως τις μεγάλες επιχειρήσεις. Για όλους τους υπόλοιπους ή δεν τα δικαιούνται ή δεν επαρκούν και ταυτόχρονα δημιουργούμε νέα χρέη. Η κυβέρνηση αρνείται να αγγίξει τα όσα μας φόρτωσαν διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις. Δεν καταργεί το αφορολόγητο, τον ΕΝΦΙΑ, το τέλος επιτηδεύματος κλπ. Αυτά δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας στα μαγαζιά μας και στις οικογένειές μας. 

Απορρίπτουμε τα περί αντοχής της οικονομίας και δεν "τσιμπάμε" σε υποσχέσεις για "άλμα δεκαετίας" που μας περιμένει την επόμενη μέρα. Μας το έχουν ξεκαθαρίσει άλλωστε  "τζάμπα γεύμα στην ΕΕ δεν υπάρχει" και γνωρίζουμε ότι άλλοι καλούνται να πληρώσουν και άλλοι κάνουν άλματα!!!  

Την εντεινόμενη δυσαρέσκεια προσπαθούν να προλάβουν με το νόμο του περιορισμού των διαδηλώσεων, που πάνω του πάτησε ή καταστολή,  τον πτωχευτικό νόμο, τις κατασχέσεις κλπ».

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου