Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ Διεκδικούμε Ελεύθερη Και Δωρεάν Χρήση Των Αυτοκινητοδρόμων

Την φιέστα που έστησε η κυβέρνηση για να εγκαινιάσει ένα μικρό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πάτρας σχολίασε ο Δήμος Πάτρας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος χθες από υπουργούς, βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματός του, μαζί με εκπροσώπους των εργολάβων, εγκαινίασε ένα μικρό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πάτρας.

Στο ντεκόρ της φιέστας παρόντες ήταν και οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας και Πελοποννήσου κ. Τατούλης, στηρίζοντας την πολιτική όλων των κυβερνήσεων, των προηγούμενων και της σημερινής, που με προκλητικές συμβάσεις παραχώρησης, δίνουν άφθονο χρήμα στους κατασκευαστικούς ομίλους.


Στις δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός και στους πανηγυρικούς λόγους, καθώς και στην ανάλογη προπαγάνδα, αποκρύφτηκε επιμελώς, το γεγονός ότι το έργο το πληρώνει πανάκριβα ο λαός στους εργολάβους. Για την κατασκευή του, συνεχίζει να το πληρώνει μέσω των διοδίων και θα το ξαναπληρώσει με ακόμα πιο βαρύ χαράτσι για να το χρησιμοποιεί.
Η Δημοτική Αρχή στηρίζει και θα στηρίξει και στο μέλλον, τις πρωτοβουλίες και τις κινητοποιήσεις του κινήματος για την κατάργηση όλων των διοδίων και την ελεύθερη και δωρεάν χρήση των αυτοκινητοδρόμων.

Οι δρόμοι, τα αεροδρόμια, το σύνολο των έργων που αφορούν τα έργα μέσων μαζικής μεταφοράς, έχουν γίνει με λεφτά του ελληνικού λαού και διεκδικούμε το αυτονόητο. Να μην πληρώνει και να μην χαρατσώνεται ο λαός για τη χρήση τους».
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου