Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Eκδήλωση - Συζήτηση Για Τον Π. Φύσσα 15/9 Στο Περιστέρι


1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη εκδήλωση ενάντια στο φασισμό οργανώνει ο Χιπ Χοπ Καφενές λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η συλλογικότητα που ξεκίνησε πριν κάτι παραπάνω από 2 χρόνια να δραστηριοποιείται στα δυτικά στο χώρο της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου, δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνει μια τέτοια εκδήλωση.

    Η πρώτη εκδήλωση που οργάνωσε ήταν για το Χιπ Χοπ και τα Κινήματα, μια εκδήλωση στιγματισμένη από τον Killah P καθώς έγινε πριν καν κλείσει ένας χρόνος από τη δολοφονία, ενώ η δεύτερη ήταν για το πως αντιμετωπίζουμε το σεξισμό και την ομοφοβία στο χιπ χοπ.

    Σε αυτή την κατεύθυνση την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη στις 8.30μμ οργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου με θέμα "Το αντιφασιστικό κίνημα 3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Killah P". Η εκδήλωση θα αρχίσει με παρεμβάσεις από χιπ χοπ συλλογικότητες που παρεμβαίνουν στη μουσική δημιουργία (και) με πολιτικό προσανατολισμό αντίστασης στο σύστημα (για παράδειγμα Hit n Rap, Θέατρο Δρόμου, Manifesto the Label κ.α.) και από την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της ΧΑ (Jail Golden Dawn) και θα ακολουθήσει συζήτηση.

    Ο Χιπ Χοπ Καφενές θα είναι με το πανό του στη διαδήλωση του Σαββάτου 17 Σεπτέμβρη, στις 6μμ στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και σε προσυγκέντρωση στις 4.30μμ στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι, ενώ ήδη μέλη του παρακολουθούν σχετικά τακτικά από το ακροατήριο του Εφετείου τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο Καφενές ετοιμάζεται να συνεχίσει τη στενή επαφή με την εξέλιξή της με στόχο την καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας.

    Βασίλης Μυρσινιάς (Renegade Instruments)

    ΑπάντησηΔιαγραφή