Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ατρόμητος - Ξάνθη 2-1

Άλλο ένα πολύτιμο «τρίποντο» απέσπασε ο Ατρόμητος (το δεύτερο επί Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία), αυτή τη φορά επί της Ξάνθης. Το 2-1 στο Περιστέρι έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους φτάνοντας τους 29 βαθμούς και στην 8η θέση του πίνακα. Από την άλλη, η Ξάνθη «κατρακυλά» στην βαθμολογία, αφού βρίσκεται στην 5η θέση με 33 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 42', ύστερα από κλέψιμο του Ντάουντα και πλασέ του Πλατέλλα. Η απάντηση ήρθε στο 55', όταν οι «ακρίτες» κέρδισαν πέναλτι με τον Γιουνές το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαμζά. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ανατροπή, τελικά ο Τόνσο με εξαιρετικό σουτ στο 85' ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα (64' Μανιάτης), Ούμπιδες, Τόνσο, Πλατέλλας (79' Λε Ταλέκ), Λημνιός, Ντάουντα (87' Κυριακίδης)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Σιλά, Ντε Λούκας (76' Πιζέλι), Λουσέρο, Λάζιτς, Βασιλακάκης (84' Λισγάρας), Καμαρά (60' Τριάδης), Γιουνές.
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου