Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ Προβολή Ταινίας: LIFE OF BRIAN | Παρασκευή 15.02 στις 21:15

προβολή ταινίας:

«Monty Python’s Life of Brian»
(Ένας προφήτης… μα τί προφήτης!)


Παρασκευή 15.02 στις 21:15

πολιτικό – πολιτιστικό της Στέκι (Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος)

Γυρισμένη το 1979, δυο μόλις χρόνια μετά την υπερπαραγωγή του “Jesus of Nazareth”, η ταινία παρουσιάζει την ιστορία ενός συμπατριώτη του Χριστού. Ο Brian είναι ένας Εβραίος που έχει την ατυχία να γεννηθεί την ίδια μέρα με τον Χριστό. Στην διάρκεια της ζωής του τα μπερδέματα που προκύπτουν από αυτό το τυχαίο γεγονός δεν θα τον αφήσουν να ησυχάσει, αντιθέτως τον οδηγεί στη σταύρωση.


Υπόθεση

O Mπράιαν γεννήθηκε σε ένα στάβλο την ημέρα των Χριστουγέννων, ακριβώς δίπλα στο στάβλο που γεννήθηκε…ξέρετε ποιος. Οι Τρεις Μάγοι με τα δώρα φτάνουν στο στάβλο του και τα αποθέτουν στην ποδιά του, όταν, όμως, το αστέρι προχωρά, καταλαβαίνουν το λάθος τους και παραδίδουν τα δώρα τους στον διπλανό στάβλο. Αυτή είναι η ιστορία της ζωής του Μπράιαν: πάντα κατά λάθος, όλοι νομίζουν πως είναι ο Μεσσίας. Το πρόβλημα είναι πως εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να τους πείσει πως δεν πρέπει να και να… σταυρωθεί κατά λάθος!

Παραγωγή: Αγγλία – 1979
Σκηνοθεσία: Terry Jones
Σενάριο: Monty Pythons
Πρωταγωνιστούν: Graham Chapman (a Python)
Terry Gilliam (a Python)
John Cleese (a Python)
Eric Idle (a Python)
Terry Jones (a Python)
Michael Palin (a Python)
Kenneth Colley
Terrence Bayler
Carol Cleveland
Μουσική: Geoffrey Bourgon
Σκηνές animation: Terry Gilliam
Διάρκεια: 94

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου