Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Κινητοποίηση Γονέων Και Μαθητών Του 10ου ΓΕΛ Για Τα Κενά Εκπαιδευτικών

Την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 24 Οκτώβρη στις 2 μ.μ. αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου ΓΕΛ Περιστερίου, με αίτημα να γίνουν άμεσες προσλήψεις για κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών.

Όπως καταγγέλλει στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, με θέμα τα εκπαιδευτικά κενά στο σχολείο, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πάνω από 150 κενές ώρες εκπαιδευτικών βασικών ειδικοτήτων. «Αποτέλεσμα 2 μήνες τώρα οι μαθητές του 10ου ΓΕΛ να μην έχουν διδαχτεί ούτε μία ώρα Χημείας, ούτε βεβαία και οι μαθητές του τμήματος κατεύθυνσης θετικών σπουδών και υγείας της Γ΄ τάξης.

Κενά επίσης διαπιστώθηκαν σε Βιολογία, Κοινωνιολογία, Φυσική. Τα κενά αυτά καταγράφηκαν από την αρχή του σχολικού έτους. Παρ' όλα αυτά δεν επανήλθε η κανονικότητα, δεν καλύφθηκαν τα κενά.

Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς χωρίς αποτέλεσμα αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας. Καλούμε Συλλόγους Γονέων, Ένωση Γονέων και τους μαζικούς φορείς του Περιστερίου έμπρακτα να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό».
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου