Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Να σταματήσει η κοροϊδία της διοίκησης του δήμου προς τους αυτοαπασχολούμενους

Να σταματήσει τώρα η κοροϊδία της διοίκησης του δήμου Περιστερίου προς τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης ζητά η Ένωση Επαγγελαμτιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Περιστερίου. Σε ανακοίνωση επισημαίνει πως «μόνο ως τέτοια μπορούμε να λάβουμε την πρωτοβουλία της διοίκησης του δήμου που την ονομάζει "Η πόλη μας ξαναβρίσκει το ρυθμό της" ως μέτρο στήριξης της τοπικής αγοράς» και προσθέτει πως «η πραγματικότητα είναι σοβαρή, η διοίκηση Παχατουρίδη δεν είναι».

Σημειώνει πως «έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από την έναρξη της καραντίνας. Σε αυτό το διάστημα ζήσαμε με μηδενικά έσοδα. Έχουν συσσωρευτεί στα μαγαζιά μας τεράστια προβλήματα (απλήρωτοι λογαριασμοί προς κάθε κατεύθυνση, απειλές διακοπών ρεύματος, κατασχέσεων κ.λπ.). Το επίδομα των 800 ευρώ δεν είναι σε θέση να καλύψει ούτε τα προς το ζην, όχι τις υποχρεώσεις που τρέχουν…».

Προσθέτει πως «οι αυτοαπασχολούμενοι οι έμποροι οι βιοτέχνες δεν χρειάζονται ανέξοδα εμπορικά τρικ από τη διοίκηση του δήμου. Περιμένουν πραγματικά μέτρα ελάφρυνσης τα οποία είχε υποσχεθεί η διοίκηση του δήμου ότι θα τα κατέθετε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 14/5, γεγονός που δεν έγινε» και καλεί στην κινητοποίηση που θα γίνει στις 3 Ιούνη στο κέντρο της Αθήνας στις 7.30 μ.μ. (Ολόκληρη η ανακοίνωση στο τέλος του κειμένου στα συνημμένα αρχεία).
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου