Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

O Μπογδάνος, η Κουμάντου και ο Αθηνά 9,84

Δεν άρεσε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας η ανάρτηση στο FB της συναδέλφου Ελευθερίας Κουμάντου (ρ/σ Αθήνα 9,84) για τα γεγονότα στην Πλατεία Βικτωρίας και έσπευσε να διαμαρτυρηθεί.

Άλλο ένα περιστατικό έμμεσης προσπάθειας φίμωσης καταγράφει ο δημοσιογραφικός κλάδος. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με παρέμβαση του ζητά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνας 9,84, «να διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί το απολύτως ΨΕΥΔΕΣ και απαράδεκτα μεροληπτικό ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουμάντου, που, όπως ο ίδιος ο σταθμός πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες».


Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της συναδέλφου που απλώς παρέθετε τον αριθμό των συγκεντρωμένων στην πλατεία Βικτωρία συνοδεύοντας την ανάρτησή της με φωτογραφικό υλικό.

Επί της ουσίας, ο κ. Μπογδάνος ζητά από τον ραδιοφωνικό σταθμό να απαντήσει για κάτι που έγραψε ένας δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Η Ανοιχτή Πόλη στο πλευρό της Κουμάντου

Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τη δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» που κατήγγειλε τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου.«Η μισαλλοδοξία και η λογοκρισία της ενημέρωσης δεν έχουν θέση στη λειτουργία της δημοτικής ραδιοφωνίας. Η ανάγκη των ανθρώπων της πόλης για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα σε μια πόλη ανθρωπιάς είναι αδιαπραγμάτευτη. Η Ανοιχτή Πόλη, όπως οφείλει και κάθε δημοτική παράταξη, θα αντιπαρατεθεί σε κάθε προσπάθεια ενεργοποίησης και εργαλειοποίησης ακροδεξιών μισαλλόδοξων ανακλαστικών» αναφέρει μεταξύ άλλων η αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου