Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Την Γένοβα Το 2001 Επικαλέστηκε Ο Χρυσοχοϊδης Για Να Υπερασπιστεί Το ν/σ Κατά Του Δικαιώματιος Του Συνέρχεσθε

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, M. Xρυσοχοϊδης προκειμένου να υπερασπιστεί το επαίσχυντο χουντικής κοπής νομοσχέδιο κατά του δικαιώματος του συνέρχεσθαι επικαλέστηκε χθες ακόμα και τη Γένοβα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας διαβάστε την απάντηση που του έδωσε μέσω των σόσιαλ μίντια ο Πάνος Λάμπρου.

Μεταξύ άλλων ο Πάνος Λάμπρου αναφέρει:


"Ο κύριος Χρυσοχοϊδης, (ο τότε) και ο σημερινός διαψεύδει ότι υπήρξε βία και ισχυρίζεται ότι μπήκαμε στο πλοίο περίπου με.... δική μας πρωτοβουλία! Έλα, όμως, που και το 2001 υπήρχαν φωτογραφικές μηχανές.... Έλα που η εφημερίδα «Τα Νέα», εκείνης της περιόδου φυσικά, είχε κάνει εκτενέστατο ρεπορτάζ και δημοσίευσε φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό των διαδηλωτών και διαδηλωτριών. Έλα, που ακόμα και ο Γ. Παπανδρέου, υπουργός Εξωτερικών τότε, διαμαρτυρήθηκε για τη «βάναυση συμπεριφορά των ιταλικών αστυνομικών δυνάμεων»... Ο κύριος Χρυσοχοϊδης δεν πτοείται, υπηρετεί πιστά το αυταρχικό πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου