Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Περιστέρι : Ρατσιστική Επίθεση

Δυο ρατσιστικές επιθέσεις μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες κατήγγειλαν στην ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου,  Πακιστανοί μετανάστες που μένουν στην περιοχή του Άγιου Αντώνη. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου:

«Η ομάδα των φασιστοειδών επιτέθηκε πετώντας αντικείμενα στο σπίτι που μένουν οι μετανάστες και χτυπώντας απειλητικά το κουδούνι και την πόρτα. Στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν γίνει επιθέσεις και πριν από έναν χρόνο, πέρσι το Φλεβάρη. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση και διαδήλωση στους δρόμους της γειτονιάς που οργάνωσαν τότε η ΚΕΕΡΦΑ, η Πακιστανική κοινότητα κι άλλες συλλογικότητες, τα φασιστοειδή σταμάτησαν τις επιθέσεις και ξαναεμφανίστηκαν τώρα. Η ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου καλεί σε μια πρώτη απάντηση με αντιρατσιστική πικετοφορία-εξόρμηση το Σάββατο 13 Μάρτη 11.30π.μ στον πεζόδρομο Περιστεριου (απέναντι από το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης).

Πηγή : ergatiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου