Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Στο Δρόμο Για Δημόσια Υγεία Και Σήμερα Στο Περιστέρι

Εργαζόμενοι και νεολαία έδωσαν και σήμερα δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου και στη διαδήλωση που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης. Εκατοντάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο και διαδήλωσαν για την υγεία του λαού δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Έλλη Αλεξίου», η ΕΛΜΕ Περιστερίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η η Ένωση Γονέων Περιστερίου φωνάζοντας «Στη γειτονιά θέλουμε γιατρούς, όχι πρόστιμα και αστυνομικούς» και άλλοι φορείς στα δυτικά προάστια.

Στο δρόμο συμμετείχαν με μαζικά μπλοκ η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου και οι Fentagin.

Στην ομιλία του στη συγκέντρωση, o M. Ρίζος, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αττικόν, τόνισε ότι το μαχόμενο υγειονομικό κίνημα θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία για την υγεία του λαού, χωρίς κανένα «μορατόριουμ» με την αντιλαϊκή πολιτική.
 
στάλθηκε με email από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου