Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Περιστέρι: Εκδήλωση Για Τη Δίκη Της Χρυσής Αυγής 24/6

Μεγάλη εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής οργάνωσε η Αριστερη Κίνηση Περιστέριου την Δευτέρα 24 Ιούνη. Τη συζήτηση παρακολουθησαν 80 άτομα.

Ομιλητής ήταν ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α που μας ενημέρωσε για την τελευταία φάση στην οποία βρίσκεται η δίκη με τις απολογίες των χρυσαυγιτών. Μας είπε ότι τα στοιχεία για τη διεύθυνση της εγκληματικής συμμορίας είναι συντριπτικά για την ηγεσία των νεοναζί και μας θύμισε πώς τα βήματα του αντιφασιστικού κινήματος είναι αυτά που έδωσαν τη δυνατότητα να δικάζονται οι νεοναζί. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση.


Φύγαμε πιο δυνατοί με την αισιοδοξία ότι μπορούμε να παίξουμε ρόλο ώστε να μην μπουν ξανά οι χρυσαυγίτες στη Βουλή, μετά την καταβαράθρωση των ποσοστών τους στις πρόσφατες εκλογές και δώσαμε ραντεβού στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Πέμπτη 27 Ιούνη στις 8πμ στο μετρό Αμπελοκήπων και την πορεία στο Εφετείο. 
Λίλιαν Μπουρίτη 
  
Πηγή : ergatiki  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου