Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΑΡΚΙ: Όχι Στην "Λευκή Νύχτα" Του Ζενέτου

Όχι στην "Λευκή Νύχτα" του Ζενέτου

Η πρώτη πράξη τού για πολλοστή φορά εκλεγμένου δημάρχου Ιλίου, Ζενέτου, ήταν να καλέσει το νεοεκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο για να οργανώσει τη "Λευκή Νύχτα" στο Ιλιον.
 
Ο εκπρόσωπος της Αριστερής Κίνησης Ιλίου Δημήτρης Γεωργίου πήγε στην συνάντηση και κατάγγειλε την οργάνωση της μνημονιακής "Λευκής Νύχτας" στην οποία οι εργαζόμενοι της περιοχής Ιλίου υποχρεώνονται –τις περισσότερες φορές χωρίς καν υπερωριακή αμοιβή- να ξενυχτάνε στα καταστήματα.
Στη συνάντηση ο εκπρόσωπος της ΑΡ.Κ.Ι ξεκαθάρισε ότι έχει παρθεί απόφαση για την κινητοποίηση των εργαζόμενων ενάντια στην απόφαση αυτή. Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση απουσίασαν οι εκπρόσωποι τόσο του Ασυμβίβαστου Ίλιου όσο και της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ και του ΣYPIZA, αποφεύγοντας να συγκρουσθούν με τον δήμαρχο και την διοίκηση της τοπικής ένωσης των καταστηματαρχών.

Στο μεταξύ με μεγάλη επιτυχεία πραγματοποιήθηκε το "επινίκιο" γλέντι της ΑΡΚΙ την Παρασκευή το βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη στον Αγ. Φανούριο. 

Φίλοι και μέλη του ψηφοδελτίου της ΑΡΚΙ πλημμύρισαν τους χώρους του πολιτιστικού κέντρου γλέντισαν με φαγητό, κρασί και μουσική και υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την εκλογή δημοτικού συμβούλου του σχήματος για πρώτη φορά στο Δήμο του Ιλίου, δίνοντας υπόσχεση για την συνέχεια της πάλης και της συλλογικής παρέμβασης του ΑΡΚΙ στην περιοχή. 

 Αριστερή Κίνηση Ιλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου