Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ Για Τη Φετινή Παρουσία Των Ομάδων Της Πόλης

Χαιρετίζουμε τις ομάδες της πόλης μας (αντρικά, γυναικεία τμήματα και ακαδημίες) που αγωνίστηκαν σε όλα τα αθλήματα σημειώνοντας ότι πρώτη φορά στην ιστορία τους, τη φετινή χρονιά, τα αντρικά τμήματα (σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο) αγωνίστηκαν στην ανώτερη κατηγορία.

Συγχαίρουμε τον Ατρόμητο και την ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου τόσο για τις πολύ καλές θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα που πέτυχαν όσο και για το ήθος κι την αγωνιστικότητα που επέδειξαν μέσα στα γήπεδα αν και είχαν να ανταγωνιστούν ομάδες με πολύ υψηλότερα μπάτζετ και «διασυνδέσεις».

Στην ομάδα του πόλο που πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίστηκε στην Α1, αν και δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, αξίζει συγχαρητηρίων για την προσπάθειά της. Κέρδισε εμπειρίες και ας αναζητηθούν οι ευθύνες για την πτώση της.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Ευχόμαστε όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως, να αποτελέσουν πρότυπα που θα τραβήξουν τη νεολαία στο στίβο της ευγενούς άμιλλας. Πρότυπα για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί στοιχείο πολιτισμού και πρότυπα μιας ευχαρίστησης και διασκέδασης που θα προέρχεται από το ίδιο το παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος τόσο από τους παίχτες, όσο και από τους θεατές.

Νιώθουμε περήφανοι που στα γήπεδα της πόλης μας (σε αντίθεση με άλλα) δεν υπάρχουν ρατσιστικά, φασιστικά μηνύματα και λογικές «no politica» λέγοντας ένα μεγάλο μπράβο σε όλες – όλους που από τη θέση τους και με τη στάση τους το έχουν καταφέρει.

Τα γήπεδα να είναι όλα γεμάτα ανεξάρτητα της κατηγορίας που αγωνίζονται οι ομάδες και ο κόσμος του Περιστερίου να είναι κάθε φορά ο επιπλέον παίχτης στα παιχνίδια.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου