Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ιδιαίτερα Θετική Η Ανταπόκριση Στην Παρέμβαση Του ΚΚΕ(μ-λ) Στο Περιστέρι

Μια ακόμη παρέμβαση του ΚΚΕ(μ-λ) πραγματοποιήθηκε σήμερα 15/4 στο Περιστέρι. Κλιμάκιο της οργάνωσής μας επισκέφτηκε τη μεγάλη λαϊκή αγορά στις εργατικές πολυκατοικίες στον Αγιαντώνη, όπου μοίρασε την κομματική προκήρυξη και φώναξε συνθήματα ενάντια στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική, και τις συνέπειές της που βιώνει ο λαός μας και με αφορμή την πανδημία.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θετική, ενώ ήταν σαφές ότι η οργή έχει αρχίσει να ξεχειλίζει. Η κοροϊδία των μέτρων που εξαγγέλλει η κυβέρνηση είναι πλέον ολοφάνερη και αυτό σήμερα καταγράφτηκε περισσότερο από ποτέ. Γεμάτες ειρωνεία και θυμό ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τους μακροχρόνια ανέργους, οι οποίες -πέρα από το ότι δίνουν ψίχουλα- αφήνουν ξεκρέμαστους δύο στους τρεις ανέργους. Αντίστοιχη υποδοχή είχαν και οι ειρωνικές και θρασύτατες αναφορές του Γεωργιάδη στους μακροχρόνια ανέργους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες αυτές οι αντιδράσεις στην εργατούπολη του Περιστεριού που μαστίζεται από την ανεργία και την επισφάλεια. Όπως δεν είναι τυχαία η θερμή υποδοχή των συνθημάτων για μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και για πλήρη και σταθερή δουλειά.

Οι παρεμβάσεις της οργάνωσής μας στο Περιστέρι θα συνεχιστούν με κάθε δυνατό τρόπο και κυρίως προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με το λαό και τους εργαζόμενους όσο πιο άμεσα γίνεται. Όχι για να τους πει να προετοιμαστούν για την "επόμενη μέρα" της κρίσης αυτής, αλλά για να παλέψουν από σήμερα ενάντια σε αυτό που συντελείται και ενάντια σε αυτό που ετοιμάζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου