Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΚΚΕ (μ-λ) - Α.Τ. Περιστερίου : Αθλιοτήτων Συνέχεια, Την Εποχή Της Πανδημίας (για την κράτηση μεταναστών)

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την κράτηση 14 μεταναστών σε ένα άθλιο εκθέτοντάς τους στον κίνδυνο να νοσήσουν από τον κορωνοϊό αλλά και το κόψιμο προστίμων στους ανθρώπους που μαθαίνοντάς το έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν:

Καταγγέλλουμε την κράτηση 14 μεταναστών στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπου στοιβάχθηκαν όλοι σ’ ένα κελί του, και βρέθηκαν άκρως εκτεθειμένοι να νοσήσουν απ΄ τον κορωνοϊό. Για πολλοστή φορά φαίνεται η υποκρισία του συστήματος αυτού και των διαχειριστών του, για τους οποίους η ζωή και η υγεία των λαών και των εργαζόμενων δε μετράει καθόλου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ξεριζωμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Στους 10 μετανάστες που κρατούνταν αρχικά, προστέθηκαν 4 ακόμα, που είχαν νοσηλευτεί, όπως δημοσιεύτηκε, στο Λοιμωδών της «Αγίας Βαρβάρας», για κορωνοϊό… Την ίδια στιγμή, που σε ανοικτό χώρο «απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των 9 ατόμων». Διαμαρτυρόμενοι για τη μεταχείρισή τους αυτή, οι μετανάστες ξεκίνησαν απεργία πείνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ: ΑΘΗΝΑ | Καταγγελία: Α.Τ. Περιστερίου: Αθλιοτήτων συνέχεια, την εποχή της πανδημίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου