Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Στις 28 Απρίλη Η Φωνή Μας Ακούστηκε Ακόμα Πιο Δυνατά!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 

Στο πλευρό των αγωνιζόμενων 
 υγειονομικών βρέθηκε η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συμμετέχοντας στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ. Με αντιπροσωπεία και τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας δήλωσε την αγωνιστική της αλληλεγγύη στο σωματείο του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και στον αγώνα όλων των εργαζομένων για ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ.


Κανένας μόνος στην επιδημία. Αγώνας για δημόσια δωρεάν υγεία, εργασία, ελευθερία

Στις 7 Απριλίου η φωνή πίσω από τις μάσκες ακούστηκε δυνατά.
Στις 7 Απριλίου το σύνθημα «Σπάμε τη σιωπή. Δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης και του αγώνα», διαδόθηκε παντού σε όλη τη χώρα αλλά και πέρα από τα σύνορα.
Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας.
Στις 28 Απρίλη η φωνή μας ακούστηκε ακόμα μία φορά. Ακόμα πιο δυνατά!

Να παλέψουμε για τη δημόσια υγεία, τη ζωή και τη δουλειά:

🔴 για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής όλου του λαού με άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, προσλήψεις υγειονομικών και εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία τους.
🔴 για να μην πληρώσουν τη κρίση οι εργαζόμενοι.
🔴για ελευθερίες – δικαιώματα. Η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με αστυνομία και απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά με δημόσια και δωρεάν υγεία.


στάλθηκε με email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου