Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Επειτα από ένα μέτριο παιχνίδι στα Περιβόλια ο Πλατανιάς και ο Ατρόμητος «κόλλησαν» στο 0-0. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στον αγώνα, με την αθηναϊκή ομαδα να χάνει έδαφος στη μάχη των πλέι οφ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Πλατανιάς παρέμεινε αήττητος στην έδρα του για 5ο σερί αγώνα, και πήρε αέρα πέντε βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ ο Ατρόμητος έφερε την 4η συνεχόμενη ισοπαλία του, αγνοώντας την εκτός έδρας νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος από τον περσινό Αύγουστο.

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι απείλησε δύο φορές με τον Τόρες στο 6' και στο 15'. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τις κεφαλιές των Ιτούα (22') και Παπάζογλου (31'),

Μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης είδαμε κάτι αξιόλογο από το ματς των δυο ομάδων με τον Ατρόμητο να έχει την ευκαιρία να σκοράρει πρώτος στο 87'. Ο Παπάζογλου και πάλι πήρε την μπάλα αλλά συρτά αυτή τη φορά, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα χάθηκε, όμως, από τους γηπεδούχους στο 89'. Ο Κατσουράνης που έπαιζε ως στόπερ έκανε λάθος πάσα δίνοντας την μπάλα στον Μιλούνοβιτς αυτός μπήκε στην περιοχή αλλά ο «Κατσούρ» με τάκλιν διόρθωσε το σφάλμα του.

ΣΚΟΡΕΡ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (68' Μαχαμάτ), Δήμητρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Μπεριάν (71' Μενδρινός), Τσουράκης (83' Ζαραδούκας), Μιλούνοβιτς, Τόρες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Δημούτσος (81' Μπάλλας), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία (90+2' Ναπολεόνι), Γεωργίου (66' Καραμάνος), Παπάζογλου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Δημήτρης, 84' Μπανανά/ 89' Δημούτσος, 89' Νάστος

Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου