Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Εύκολα Η ΑΕΚ 3-0 Τον Ατρόμητο

Στους «16» του Κυπέλλου με πανηγυρικό τρόπο βρίσκεται η ΑΕΚ που νίκησε στο ΟΑΚΑ με 3-0 τον Ατρόμητο και παράλληλα τον άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού. Μαζί με την Ένωση προκρίθηκε και ο Πανθρακικός που επιβλήθηκε στην Κομοτηνή με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών.


Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν και τα τρία γκολ, με την Ένωση να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο ΟΑΚΑ «εξαφανίζοντας» τη διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Με ηγέτη τον Μάνταλο

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6' όταν μετά από κάθετη πάσα του Μάνταλου ο Γκορμπούνοφ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Αραβίδης που ακολουθούσε, έκλεψε και με πλασέ πρόλαβε την προβολή του Κατσουράνη κάνοντας το 1-0.

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων επιβεβαιώθηκε στο 30' όταν ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Λαμπρόπουλος ξέφυγε από τον Λαζαρίδη και με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Αραβίδης «σημάδεψε» το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τζανετόπουλος όταν μετά από συνεργασία «1-2» με τον Μάνταλο πλάσαρε για το 3-0.

ΑΕΚ: Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Τζανετόπουλος (80' Μπαρμπόσα), Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (67' Ντούνης), Μπρέσεβιτς (74' Γιόχανσον).


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Νάστος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κοντοές, Αγκουαζί, Γκαρσία, Ούμπιντες, Τάτος (46' Δημούτσος), Μπρίτο (63' Γεωργίου), Ναπολεόνι.

Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου