Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1


Εντάξει. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με το δεύτερο – βάσει των όσων έχουν καταγραφεί – πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Α' Εθνικής. Αυτό του Ούμπιντες από την πάσα του Κούρου, μόλις στα 10'' (το πιο γρήγορο είναι του Νασιμέντο στα 9'' του αγώνα Άρης - Καλαμαριά 3-2 στις 29-4-2007).

Ωστόσο δεν άξιζε να νικήσει, αφού στα υπόλοιπα 89' ο Παναιτωλικός είχε δύο δοκάρια, σωρεία χαμένων ευκαιριών κι ένα κακώς μη καταυρωθέν γκολ του Άλβες στο 27'.



Έτσι το γκολ του Μπεχαράνο στο 2' των καθυστερήσεων ύστερα από φάση διαρκείας, επί της ουσίας απέδωσε δικαιοσύνη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να αποφεύγει την ήττα στο φινάλε (1-1) και να παίρνει την ισοπαλία.

Βέβαια οι Αγρινιώτες βάσει απόδοσης δικαιούνταν το «τρίποντο», αλλά δεδομένης της εξέλιξης του αγώνα σίγουρα θεωρούν και… λυτρωτικό το γκολ του Μπεχαράνο στο 90+2'.

Η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή

Οι γηπεδούχοι είχαν, όπως αναφέραμε, δύο δοκάρια στο παιχνίδι με σουτ εκτός περιοχής των Φωτάκη (11') και Γοδόι (90'), πολλές καλές στιγμές με πρωταγωνιστές τους Σκαραμοτσίνο (48'), Κάπελ (11', 55') με τον Ατρόμητο να έχει σε εξαιρετική ημέρα τον Γκορμπούνοφ, αλλά και ως (προσωρινό) «σωτήρα» στο 88' υοπν Κιβρακίδη, που με κεφαλιά απέκρουσε στο 88' σουτ του Μπεχαράνο από κοντά.

Εξαιρουμένων αυτών των φάσεων, ο Παναιτωλικός δικαίως φωνάζει για γκολ του Άλβες που δεν κατακυρώθηκε στο 27'.

Η μπάλα στην κεφαλιά του τελευταίου πέρασε τη γραμμή, όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία, αλλά ο επόπτης Σταθόπουλος (Ηλείας) δεν έδειξε ποτέ σέντρα – παρά τις διαμαρτυρίες και τις… συσκέψεις – και ο διαιτητής Δασκαλόπουλος ακολούθησε την υπόδειξή του.

ΣΚΟΡΕΡ: 92' Μπεχαράνο - 1' Ούμπιντες

ΔΟΚΑΡΙΑ: 10' Φωτάκης, 90' Γοδόι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 17' Σκαραμοτσίνο, 27' Βιγιαφάνες, 85΄' Βασιλείου – 47' Κιβρακίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Σκαραμοτσίνο (61' Κέβιν), Ετζενγκουελέ, Κούσας, Μπεχαράνο, Γοδόι, Βιγιαφάνες (65' Λάζαρ), Φωτάκης (71' Βασιλείου),Μαρτίνες, Καπέλ, Άλβες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Ππίντ): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Φυτανίδης, Κούρος, Δημούτσος, Αγκουαζί (46' Λαζαρίδης), Πίτου Γκαρσία (76' Μπάλλας), Ούμπιδες, Μπρίτο (46' Παπάζογλου), Ναπολεόνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ


Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου