Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 Ο Παπάζογλου κράτησε... ζεστό τον Ατρόμητο

Στην παγωμένη Κομοτηνή ο Ατρόμητος, αν και ήταν καλύτερος, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, έπειτα από το 1-1 με τον Πανθρακικό, με τον Θανάση Παπάζογλου να είναι ο πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες.


O Ατρόμητος τα πρώτα 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Ο Πανθρακικός σταδιακά ισορρόπησε και άρχισε να απειλεί ιδιαίτερα με σέντρες από τα δεξιά. Σε μια από αυτές τις σέντρες ο Ιγκόρ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ στο 27΄.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και προηγήθηκαν στο 42΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκόρ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Κούρο.

Ο παίκτης του Πανθρακικού κατά την εκτέλεση του πέναλτι φαίνεται να καθυστερεί λίγο στον βηματισμό του, με τον Γκορμπούνοφ να πέφτει και έτσι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας επανάληψη. Ο ίδιος ο Ρικάρντο Σα Πίντο, μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε τόσο έντονα που ο διαιτητής Παπαπέτρου τον απέβαλλε.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ατρόμητος εμφανίστηκε βελτιωμένος και κατάφερε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 58΄ με τον Παπάζογλου, σε μια φάση που ξεκίνησε από σέντρα του Κατσουράνη.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να είναι πιο δημιουργικοί στο επιθετικό κομμάτι από τον Πανθρακικό, χωρίς βέβαια να καταφέρουν να πετύχουν το δεύτερο γκολ της νίκης, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Καραμάνο στις καθυστερήσεις.

Σκόρερ: 42΄Ίγκορ (πεν.) - 58΄Παπάζογλου
Κίτρινες: 14΄Μεχία, 32΄Σερφά - 19'Κιβρακίδης, 42' Γκορμπούνοφ, 68΄Μπάλας
Κόκκινες: -
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνα)

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου (82΄Τζάνης), Χασομέρης (73΄Κάσες), Εμπό, Ιγκόρ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (61΄Μπρίτο) , Κούρος, Φυτανίδης, Γεωργίου (61΄Ναπολεόνι), Παπάζογλου, Μπάλλας (80΄Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης


Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου