Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Και Το Περιστέρι Στον Αγώνα Για Ζωή !!!

Την Παρασκευή 21-3-2020 κλιμάκια του ΚΚΕ(μ-λ) βρέθηκαν με αυτοκίνητα στους δρόμους του Περιστερίου και με μεγαφωνική εγκατάσταση ενημέρωσαν και καλούσαν τον κόσμο να αγωνιστεί για το δικαίωμα του στην περίθαλψη, τη ζωή, τα εργασιακά δικαιώματα που άρπαξαν οι κεφαλαιοκράτες την ευκαιρία να καταστρατηγήσουν, για τους πρόσφυγες που έχουν δικαίωμα στην ελευθερία και οφείλουμε να στηρίξουμε σε κοινούς αγώνες ζωής και υγείας.

Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ για δωρεάν πρόσβαση σε δομές υγείας και διεύρυνση τους, είναι η κύρια σε αυτή την υγειονομική κρίση. Η λογική της ατομικής ευθύνης που συσκοτίζει τις σοβαρότατες ευθύνες των αλλεπάλληλων κυβερνήσεων στη διάλυση της δημόσιας υγείας, μπορεί τούτη την ώρα να μένει αναπάντητη, αλλά σίγουρα βρίσκεται στην άκρη των χειλιών του κάθε ανθρώπου του λαού, που ξέρει χρόνια τώρα τι βιώνει και τι θα του συμβεί σε περίπτωση που νοσήσει από τον COVID 19.

Κινούμενοι πόρτα-πόρτα στις γειτονιές με θυροκόλληση της προκήρυξης και με το μήνυμα στη μεγαφωνική που προσέλκυσε αρκετό κόσμο και βγήκε από το σπίτι για να το ακούσει, δηλώσαμε την παρουσία μας,θεωρώντας το εντελώς απαραίτητο, ενάντια στο κλίμα του "Μένω σπίτι και σωπαίνω".

Το ΚΚΕ(μ-λ) θα βρίσκεται στους δρόμους, να επικοινωνεί ανοικτά με το λαό, για να μην μείνει ο λαός μόνος του σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου