Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ποινική Δίωξη Κατά Των Δύο Συλληφθέντων Για Την Επίθεση Στον Κ. Μπακογιάννη

Μαρία Δήμα

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας και της εξύβρισης κατά των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Σύμφωνα με την κατηγορία οι δυο συλληφθέντες φώναξαν συνθήματα και πέταξαν καφέδες και μπουκάλια με νερό.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.


Να σημειωθεί ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν προσαχθεί μαζί με άλλα τρία άτομα καθώς φέρονται ότι αποδοκίμασαν έντονα τον δήμαρχο Αθηναίων κατά την επίσκεψή του στο Μεταξουργείο. Οι άλλοι τρεις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Το βράδυ της Κυριακής, περίπου 20 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέταξαν καφέδες και νερά στον δήμαρχο Αθηναίων, την ώρα που αποχωρούσε από εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Παύλου, η οποία πραγματοποιήθηκε εν όψει της σημερινής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου