Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Καταδικάζει Την Επίθεση Που Δέχτηκε Μαθητής Δημοτικού Από Γονέα Συμμαθητή Του

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε μαθητής Δημοτικού από γονέα συμμαθητή του, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιούνη 2020 στο Μπουρνάζι. Πλάνα αυτής της χυδαίας επίθεσης έχουν δημοσιευτεί ήδη σε ΜΜΕ και προκαλούν αηδία και αποτροπιασμό. Ο μαθητής Δημοτικού με καταγωγή από την Αλβανία, μετά την επίθεση οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η επίθεση φαίνεται να είχε ρατσιστικά κίνητρα και οι γονείς του παιδιού έχουν καταθέσει μήνυση.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στη σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία του Περιστερίου να απομονώσουν και να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές. Κανείς να μην ξεχάσει ότι οι ρίζες μας είναι στην προσφυγιά και στην εσωτερική μετανάστευση. Το πραγματικό Περιστέρι είναι οι εργαζόμενοι και οι μετανάστες που ζουν χρόνια μαζί, αυτοί και τα παιδιά μας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Έλληνες και ξένοι εργάτες, ενωμένοι στην καθημερινή πάλη και βιοπάλη για να ζήσουμε όπως μας αρμόζει στον 21ο αιώνα.

ΥΓ: Η λαλίστατη διοίκηση Παχατουρίδη θα πει κάτι ή θα συνεχίσει την τακτική αθώωσης του ρατσισμού με αρλούμπες τύπου "το Περιστέρι μας ενώνει";», θέτει το ερώτημα η «Λαϊκή Συσπείρωση».
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου