Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Μνήμης για τον Μανώλη Γλέζο στο Α’ Νεκροταφείο 28 Ιουνίου | 11:00

Ανοιχτό μνημόσυνο για τον Μανώλη Γλέζο οργανώνει η οικογένειά του για όσους ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να τον αποχαιρετήσουν την ημέρα της κηδείας του εν μέσω καραντίνας και περιοριστικών μέτρων.

Η συνάντηση αυτή μνήμης του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 στις 11.00 πμ στο Α’ Νεκροταφείο.

Η πρόσκληση της οικογένειας αναφέρει:


Μια οφειλόμενη πρόσκληση

Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που ο αγαπημένος μας Μανώλης δεν είναι πια κοντά μας.

Εμείς, η οικογένεια του, προσκαλούμε την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο, σε μια συνάντηση μνήμης εκείνους που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν με τη φυσική τους παρουσία τη μέρα της κηδείας του και δεν μπόρεσαν λόγω των περιοριστικών μέτρων, εκείνους που θέλουν να του πουν από κοντά ότι δεν τον έχουν ξεχάσει, εκείνους που θέλουν να του δώσουν μια κρυφή υπόσχεση για τη συνέχιση των αγώνων του και των οραμάτων του.

Θα μιλήσει για τον Μανώλη ο Λαοκράτης Βάσσης, θα διαβάσει ποιήματά του η Μάνια Παπαδημητρίου και θα παίξει με το βιολί του αγαπημένους Απεραθίτικους σκοπούς ο Γιάννης Ζευγώλης.
Πηγή : Παντιέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου