Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ατρόμητος - Καλλονή 0-0

Να ξεκινήσουν το 2015 με τρόπο διαφορετικό απ' αυτόν που ολοκλήρωσαν το 2014 ήθελαν στην Καλλονή. Και τα κατάφεραν, παίρνοντας τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας στο Περιστέρι.

Αν και είχαν κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 68% (!), οι παίκτες του Ρικάρντο σα Πίντο αναλώθηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης σε ανούσιες ενέργειες και στην πραγματικότητα με εξαίρεση το διάστημα 19'-25' όπου έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ, στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν απείλησαν με αξιώσεις τον Χογκ.


Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις κύλησε το πρώτο (σχεδόν) 20άλεπτο της αναμέτρησης στο Περιστέρι, καθώς δεν καταγράφηκε μέχρι 19' κάποια αξιόλογη φάση στις δύο εστίες. Στο 19', όμως, οι φίλοι του Ατρομήτου… ζεστάθηκαν, καθώς έπειτα από σέντρα του Κούρου από αριστερά και λανθασμένη απομάκρυνση της άμυνας της Καλλονής, η μπάλα έφτασε στον Παπάζογλου που έκανε το σουτ, όμως ο Αναστασιάδης την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα κι απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 20' ο Ατρόμητος «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Μπρίτο βρήκε στον κενό χώρο τον Ούμπιντες, αυτός πλάσαρε στην κίνηση τον εξερχόμενο Χογκ, όμως η μπάλα πέρασε… βασανιστικά δίπλα από τη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Μαλτέζου τερματοφύλακα. Και στο 25' τρίτωσαν οι χαμένες ευκαιρίες για με τον Ναπολεόνι αυτή τη φορά να πιάνει την κεφαλιά-ψαράκι από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από σέντρα του Ούμπιντες, όμως ο Χόγκ πετάχτηκε στην αριστερή γωνία του κι έδιωξε τη μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (26') η Καλλονή έχασε διπλή ευκαιρία για να προηγηθεί, όμως ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε τα διαδοχικά σουτ των Μίνγκα και Καλτσά και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο τελευταίο λεπτό του α' μέρους ο Μίνγκας βρήκε χώρο και πλησίασε από τον άξονα την περιοχή του Ατρομήτου, σούταρε με φάλτσο, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό «Γ» του Γκορμπούνοφ.

Ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ στο 56' με τον Ναπολεόνι, όμως ο Λιαχούδης δεν το καταλόγισε καθώς στο ξεκίνημα της φάσης και πριν από το σουτ του Ούμπιντες, ήταν εκτεθειμένος.

Στο 67' σε αντεπίθεση του Ατρομήτου ο Παπάζογλου πάσαρε στον Ναπολεόνι, αυτός είδε τον Μπρίτο να κάνει κάθετη κίνηση και του έδωσε τη μπάλα για να πλασάρει τον εξερχόμενο Χογκ, όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή την απομάκρυνε ο Τσαμπούρης!

Στο 71' ο Κώστας Κατσουράνης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρομήτου, αντικαθιστώντας τον Δημούτσο, ενώ την ίδια ώρα ο Παπάζογλου έδινε τη θέση του στον Καραμάνο.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιθλοξενούμενοι αμύνθηκαν εξαιρετικά, έκλεισαν τους χώρους και ουσιαστικά κράτησαν τους παίκτες του Ατρομήτου μακριά από την εστία του Χογκ, μιας και ακόμα και όταν η μπάλα έμπαινε στην περιοχή, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι νησιώτες την απομάκρυναν.

ΣΚΟΡΕΡ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66' Πίτου Γκαρσία, 68' Δημούτσος, 72' Κιβρακίδης - 54' Χωριανόπουλος. 62' Χουάνμα, 88' Χογκ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (83' Τάτος), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Δημούτσος (71' Κατσουράνης), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (71' Καραμάνος)

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Χωριανόπουλος (76' Μανούσος), Κεϊτά, Μίνγκας (87' Καμαρά), Μπαρέρα, Χουάνμα (93' Γιώργου).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου