Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Λευτεριά στην Παλαιστίνη !

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Την Πέμπτη 31/5 ο δημοτικός σύμβουλος της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου Πάνος Παπανικολάου με την ιδιότητά του ως ΓΓ της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) επισκέφθηκε μαζί με την Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Μαρουάν Τουμπάσι.

Η ΟΕΝΓΕ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση των νοσοκομειακών γιατρών στον ηρωικό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και συζήτησε μαζί του τρόπους έμπρακτης αλληλεγγύης σχετικούς με την παροχή περίθαλψης στους τραυματίες της Γάζας.

Με την ευκαιρία αυτή η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου για άλλη μια φορά δηλώνει την ανάγκη ενδυνάμωσης του κινήματος υπέρ του Παλαιστινιακού λαού. Η πρόσφατη έξαρση της εγκληματικής πολιτικής του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ με μαζικές δολοφονίες και σοβαρούς τραυματισμούς αμάχων διαδηλωτών στην Γάζα δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο του καθεστώτος Νετανιάχου. Δείχνει επίσης την απύθμενη υποκρισία και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που συνεργάζονται στενά με το εγκληματικό καθεστώς Νετανιάχου έχοντας συστήσει επίσημο άξονα στρατιωτικής και πολιτικής συμμαχίας ΗΠΑ – Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Ισραήλ. Τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ όσο και το ΝΑΤΟ απροκάλυπτα στηρίζουν αυτήν την εγκληματική πολιτική και τις μαζικές δολοφονίες αμάχων ενάντια στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών !

Νίκη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για λευτεριά και ανεξαρτησία !

Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – έξω οι Αμερικάνικες βάσεις από την χώρα μας -όχι στον άξονα ΗΠΑ – Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Ισραήλ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου