Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Παρέμβαση ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας Δίπλα Σε Σχολείο

Παρέμβαση μελών της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, σήμερα 8/6 το πρωί, στο 38ο Δημοτικό σχολείο για ενημέρωση των γονέων και των δασκάλων για την κεραία Wind, που έχει εγκατασταθεί δίπλα στο σχολείο.
Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου κάλει τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους καλώντας σε σύσκεψη αγώνα την Δευτέρα 11/6 στις 7.30 μ.μ στην κάτω πλατεία Γιαννάκου.

 ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Η προκύρηξη της Αριστερής Κίνησης αναφέρει :

Κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από τα κεφάλια μικρών μαθητών !

Στην οδό Αμύντα πάνω σε ταράτσα ιδιωτικού κτιρίου έχει εγκατασταθεί "αναβαθμισμένη" κεραία κινητής τηλεφωνίας (cosmote) κυριολεκτικά σε απόσταση λίγων μέτρων από το 38ο Δημοτικό σχολείο, ενώ εκεί κοντά υπάρχει και αντίστοιχη κεραία wind.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας λόγω της δίψας των εταιρειών για κέρδος μέσω των "παροχών" internet (3G, 4G και πάει λέγοντας) είναι υψηλής ισχύος και παράγουν μικροκυματική ακτινοβολία ως "παράπλευρο απόβλητο" της λειτουργίας τους η οποία είναι επικίνδυνη για την υγεία γιατί ιονίζει την σκόνη της ατμόσφαιρας προκαλώντας δευτερογενή εκπομπή ραδιενέργειας στον γύρω χώρο. Γι' αυτό οι εταιρείες φροντίζουν να τις "μεταμφιέζουν" σε καμινάδες ή σε ηλιακούς θερμοσίφωνες ενώ οι ιδιοκτήτες κτιρίων που τις εγκαθιστούν στις ταράτσες τους πληρώνονται αδρά.

Σε κάθε περίπτωση είναι τελείως απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια κεραία σε απόσταση αναπνοής από δημοτικό σχολείο.

Καλούμε τους γονείς των παιδιών του σχολείου και τους κατοίκους της γειτονιάς να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους για την προστασία της υγείας της δικής τους και των παιδιών τους. Να πάρουν μέρος στην σύσκεψη αγώνα την Δευτέρα 11 Ιούνη 7.30 μμ στην κάτω πλατεία Γιαννάκου.

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου