Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Φωνάζαμε πως η Βεάκη γίνεται Τρούμπα και ο κ. Παχατουρίδης έβριζε …/ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, 19/6/2018

Ήδη από το 2014 μαζί με τους αγωνιζόμενους κατοίκους της γειτονιάς φωνάζαμε πως η μαφία της νύχτας εγκαθίσταται στην οδό Βεάκη με τις πλάτες της δημοτικής αρχής και με όλα τα «παρελκόμενα» : μπράβους, προστασίες, εκβιασμούς, τρομοκρατία ενάντια στους κατοίκους και στους έντιμους επαγγελματίες της περιοχής (https://goo.gl/Wb7woS). Τότε, αλλά και όλα τα επόμενα χρόνια ως και σήμερα, ο ίδιος ο κ. Παχατουρίδης και οι αντιδήμαρχοί του είχαν εξαπολύσει και εξακολουθούν να εξαπολύουν μια ολόκληρη ρυπαρή προπαγανδιστική εκστρατεία ύβρεων, προσωπικών χαρακτηρισμών, ψεμάτων και ανακριβών διαψεύσεων τόσο ενάντια στους ίδιους τους κατοίκους όσο και ενάντια στους εκπροσώπους της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου. 

 
Γιατί ; μα απλούστατα γιατί θέλουν να επεκτείνουν το «μοντέλο» σχεδόν σε όλο το Περιστέρι – μετά την Βεάκη αμέσως προσεχώς Σοφοκλή Βενιζέλου, Βάρναλη και έπεται συνέχεια. Αντιδήμαρχοι με συνεντεύξεις τους στα ΜΜΕ διαφημίζουν αυτήν την μετατροπή της πόλης μας σε ένα απέραντο φτηνιάρικο διασκεδαστήριο «που θα προσελκύει πελάτες από όλη την Αττική» όπως οι ίδιοι λένε χαρακτηριστικά. Ημέτεροι «επιχειρηματίες» της φτηνής «διασκέδασης» (κατά τεκμήριο ξενόφερτοι) νοικιάζουν ισόγεια, παίρνουν άδεια «καφενείου», στην συνέχεια παίρνουν «επέκταση ωραρίου μουσικής» από το αντίστοιχο διαμερισματικό συμβούλιο και ανοίγουν κανονικότατο νυχτομάγαζο με τα ντεσιμπέλ στο 200 ως τα ξημερώματα. Μάλιστα και γι αυτήν την κομπίνα με την «επέκταση ωραρίου μουσικής» ο κ. Παχατουρίδης είχε δεσμευτεί προσωπικά πως «ΘΑ» παρενέβαινε (δήθεν …) κοροϊδεύοντας άλλη μια φορά τους Περιστεριώτες.

Όπως λοιπόν ήταν απολύτως αναμενόμενο (όλος ο κόσμος το είχε τούμπανο και μόνο η δημοτική μας αρχή κρυφό καμάρι) η κατάσταση πλέον ξέφυγε από κάθε έλεγχο : οι συμμορίες των μπράβων αφού έδιωξαν από την γειτονιά πολλούς κατοίκους και έντιμους ντόπιους επαγγελματίες, τώρα «ξεκαθαρίζουν διαφορές» και μεταξύ τους. ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ( ! ) στην συμβολή Βεάκη και Σαρανταπόρου ( !! ) με τραυματίες εκατέρωθεν ( !!! ) και με τους διερχόμενους να τρέχουν να κρυφτούν μην τους βρει καμιά αδέσποτη ( !!!! ).

Κύριε Παχατουρίδη, μας βρίζατε χυδαία όταν προειδοποιούσαμε πως η Βεάκη γίνεται Τρούμπα. Έ, λοιπόν όχι απλά επιβεβαιωνόμαστε αλλά η Βεάκη αποδείχτηκε πως γίνεται ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ : στην Τρούμπα του παλιού καιρού οι μπράβοι «ξεκαθάριζαν τις διαφορές τους» τις νύχτες στα σοκάκια με μαχαίρια, όχι Κυριακή καταμεσήμερο με πιστόλια μέσα στον κόσμο …

Τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση έχει και η τοπική ΕΛΑΣ που αδιαφορεί προκλητικά τόσο για τα μπραβιλίκια όσο και για την παράνομη ηχορύπανση ως τα ξημερώματα και για την παράνομη στάθμευση έξω από τα «μαγαζιά» όπου οι «μαγαζάτορες» βάζουν δεκάδες δίκυκλα «πελατών» να καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια.

Οι κάτοικοι είναι αντίθετοι κ. Παχατουρίδη σε αυτό το … «μοντέλο ανάπτυξης» που κάνει τις γειτονιές μας Τρούμπα για να κάνουν αρπαχτές ημέτεροι «επιχειρηματίες της νύχτας» και να πληρώνουν κι ένα αντίτιμο δημοτικών τελών στον δήμο για να το βουλώνει. ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου