Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ρεπορτάζ Από Την Συγκέντρωση Για Την Υγεία

 Φωτό : Ελευθεριακός *9
Το Σάββατο 21/03 πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση φορέων της Δυτικής Αθήνας, έπειτα από κάλεσμα δεκάδων σωματείων, μαζικών φορέων και Λαϊκών Επιτροπών της Δυτικής Αθήνας – Μενιδίου και Φυλής, απαιτώντας αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό. Στην κινητοποίηση καλούσαν επίσης σωματεία υγειονομικών (ΕΙΝΑΠ, «Αττικόν», ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο», «Ευαγγελισμός», «Αλεξάνδρα», «Αγία Όλγα», «Άγιος Σάββας», ΚΑΤ, Γενική Συνέλευση Γιατρών Κρατικού Νίκαιας). Συμμετείχαν αντικαπιταλιστικές από Περιστέρι κι αλλού.

Από την πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι που ήταν η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία προς το ΙΚΑ Περιστερίου. Στη συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου μίλησαν ο Χρήστος Μαργανέλης από τη Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου, ο Γιάννης Γαλανόπουλος, γιατρός στο «Αττικόν» και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο Μιχάλης Ρίζος, γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν», η Μαρία Φιλανταράκη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιλίου και ο Μάρκος Αλεξίου από τη Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου