Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. 22/4/15

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε σήμερα η εκδήλωσή μας με θέμα "αναφορά στην ιστορία του Ατρόμητου & συζήτηση για τον ρόλο των φιλάθλων και την κρατική καταστολή".
Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, που μοιράστηκαν μαζί μας με συγκινητικό τρόπο τις αναμνήσεις τους και που συνέβαλαν στη συζήτηση με τις ενδιαφέρουσες γνώμες τους.

Ευχαριστούμε μέλη των fentagin που συμμετείχαν και βοήθησαν καθοριστικά στη συζήτηση για τον ρόλο των φιλάθλων, το οπαδικό κίνημα και την κρατική καταστολή.
Ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο - συγγραφέα Διονύση Ελευθεράτο για την παρουσία του και τις παρεμβάσεις του.

Μεταξύ άλλων επισημάνθηκε η υποτίμηση από την δημοτική αρχή αλλά και από την διοίκηση της ΠΑΕ τόσο απέναντι στους παλαίμαχους όσο και απέναντι στην προβολή της πλούσιας ιστορίας του Ατρομήτου και γενικά του αθλητισμού στην πόλη μας.

Επίσης αναπτύχθηκε ενδιαφέρων προβληματισμός για τα θέματα της βίας στα γήπεδα, της εμπορευματοποίησης του ποδοσφαίρου, του ρόλου των μεγαλοπαραγόντων, την υποκρισία και την καταστολή από το κράτος, για τον ρόλο του οπαδικού κινήματος.

Ανανεώνουμε το ραντεβού στην επόμενή μας εκδήλωση την Πέμπτη 30/4 με θέμα : "η ιστορία του εργατικού κινήματος στο Περιστέρι" & ομιλητές τον συγγραφέα - σκηνοθέτη Νίκο Θεοδοσίου, τον εργάτη μετάλου Δημήτρη Τσίτκανο και τον δημοσιογράφο Μάκη Γεωργιάδη.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου