Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη, Απαγόρευσε Την Διεξαγωγή Της «Αγοράς Χωρίς Μεσάζοντες»

Stavros Kounadis *

Η δημοτική αρχή Παχατουρίδη, απαγόρευσε την διεξαγωγή της «αγοράς χωρίς μεσάζοντες» που έχει προγραμματιστεί από τους κατοίκους της Αλληλεγγύης του Λόφου Αξιωματικών για την Κυριακή 30 Νοεμβρίου το πρωί, στο δρόμο έξω από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, στο Περιστέρι.

Η υποκρισία του Παχατουρίδη δεν έχει όρια!

Την ίδια ημέρα που προσπαθεί να κάνει ελεημοσύνη με τα τρόφιμα των άλλων -των απλών πολιτών- που μαζεύει με το ευφάνταστο επικοινωνιακό σύνθημα "υπάρχει ανάγκη", την ίδια ημέρα απαγορεύει στους Περιστεριώτες να γλυτώσουν τα λίγα ευρώ που θα πήγαιναν στις τσέπες των μεσαζόντων-υποστηρικτών του, γιατί μάλλον θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη! 

Λέει ότι έτσι προστατεύει τους μικροεμπόρους τροφίμων του Περιστερίου, όταν επί 4 χρόνια δεν έχει πει τίποτα για την σε βάρος τους μνημονιακή λαίλαπα που έχει επιφέρει η πολιτική των κομμάτων που τον υποστηρίζουν και υποστηρίζει. 
Όταν δεν έχει πει και δεν έχει κάνει τίποτα κατά της πολιτικής που έχει βάλει λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και έχει οδηγήσει τις υπόλοιπες σε μαρασμό και στο άγχος της επιβίωσης, όπως και στους χιλιάδες ανέργους, τις αυτοκτονίες, την καταστροφή.

Θεωρεί μάλλον ο κ. Παχατουρίδης ότι μπορεί εσαεί να κοροϊδεύει του Περιστεριώτες. Είναι καιρός να καταλάβει ότι οι εποχές που ήξερε αλλάζουν ραγδαία...

* από f/c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου