Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Συγκέντρωση Για Τα Δικαιώματα Στη Δουλειά Και Την Υγεία

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής σωματεία και φορείς της πόλης στέλνοντας μήνυμα πως η προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού είναι δική τους υπόθεση.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία και τις δημόσιες δομές υγείας, οι μη ασφαλείς όροι λειτουργίας των σχολείων, το καθημερινό «πάστωμα» στα λεωφορεία και το μετρό, μαζί με τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας. Παράλληλα ενημέρωσαν για τη νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση σε εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, προαναγγέλλοντας αγωνιστική απάντηση στο νομοσχέδιο που βγάζει από το συρτάρι.

Από την κινητοποίηση οι διοργανωτές εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στο λαό της Σάμου αλλά και της Τουρκίας που θρηνούν θύματα και μετρούν πληγές από το σεισμό που σημειώθηκε νωρίτερα την ίδια μέρα.

Στην εκδήλωση μίλησαν: η Ανθούλα Γιαννακοπούλου, πρόεδρος Ένωσης Γονέων Περιστερίου,  η Κατερίνα Καλαβρέζου, από το παράρτημα Περιστερίου του Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Δημήτρης Σωτηριάδης, πρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Περιστερίου και ο Χρήστος Ματζώρος, μέλος της Κεντρικής διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου