Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Κάτω Τα Χέρια Από Τους Μαθητές!

Σε μία χωρίς προηγούμενο εκδικητική μανία οι ανθρωποφύλακες του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη χτύπησαν για άλλη μια φορά τους μαθητές που κατέβηκαν στον δρόμο την Πέμπτη 15/10 στη διάρκεια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Τρομοκρατημένοι από την ανθρωποθάλασσα που πλημμύρισε τους δρόμους στις 7 του Οκτώβρη απαιτώντας την καταδίκη της φασιστικής χρυσής αυγής, οι κρανοφόροι της κυβέρνησης χτύπησαν τους μαθητές και σαν να μην έφθανε αυτό συνέλαβαν και επτά από αυτούς αποδίδοντάς τους μέχρι και κακουργηματικές κατηγορίες, αφού τους κράτησαν φυλακισμένους για 5 ημέρες.

Δύο από αυτούς προέρχονται από τα σχολεία του Ιλίου στα οποία όπως και στην υπόλοιπη χώρα οι μαθητές στοιβάζονται σε πολυπληθείς τάξεις έρμαια εύκολης μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Φυλάκισαν μαθητές που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκονται πρωτοπόροι στο ογκούμενο κύμα καταλήψεων σ’ όλη την χώρα ενάντια στην συρρίκνωση των δημόσιων δαπανών για την Παιδεία και την Υγεία.

Φυλακίστηκαν για 5 ημέρες χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας στη ΓΑΔΑ και χωρίς να υπάρχει τίποτα το ενοχοποιητικό σε βάρος τους για να τρομοκρατηθούν .

Γραμματείς [εισαγγελείς] και Φαρισαίοι [ανακριτές], δεν παρέλειψαν να τους ”νουθετήσουν” να ”μην παίρνουν μέρος σε διαδηλώσεις” και να μην ανήκουν σε ”ακροαριστερές οργανώσεις”.

Εκατοντάδες νεολαίοι και γονείς μαθητών συμπαραστάθηκαν στους συλληφθέντες στο δικαστήριο όπου σύρθηκαν ως κοινοί εγκληματίες. Οι εισαγγελείς εξάντλησαν την αυστηρότητά τους ενάντια στους μαθητές την ίδια ώρα που η εισαγγελέας στην δίκη της χρυσής αυγής ζητούσε με περισσό κυνισμό την αναστολή των ποινών των καταδικασμένων !

 

  • Καταγγέλουμε την κυβέρνηση και τις μεθοδεύσεις της!
  • Κάτω τα χέρια από την εργαζόμενη και μαθητική νεολαία!

– Καμία δίκη σε αυτούς που αγωνίζονται πραγματικά για το δικαίωμα στην Παιδεία, αυτούς που αρνούνται τον κυβερνητικό εμπαιγμό των δήθεν μέτρων για τον κορονοϊό. !

– Κάτω τα χέρια από τους μαθητές !

– Το μέλλον της νεολαίας δεν είναι ο καπιταλισμός, αλλά ο πανανθρώπινος κομμουνισμός!

Αριστερή Κίνηση Ιλίου [ΑΡ.Κ.Ι]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου