Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα : Μαζική Εξόρμηση Στον ΗΣΑΠ Α. Πατησίων

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα στις γειτονιές, για την κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις κυβερνητικές επιδιώξεις ιδιωτικοποίησης του κοινωνικού αυτού αγαθού, καθώς και τις ευθύνες του δήμου. Η ομάδα του 5ου και 6ου διαμερίσματος πραγματοποίησε εξόρμηση στον ΗΣΑΠ των Άνω Πατησίων.

Έκδηλη η αγανάκτηση των κατοίκων της πόλης για την κατάσταση που βιώνουν στα ΜΜΜ. Εν μέσω όξυνσης της πανδημίας και σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων στην Αττική, ενώ η κυβέρνηση επιμένει να στοχοποιεί τη νεολαία και να αναπαράγει το αφήγημα της ατομικής ευθύνης, παρουσιάζονται τεράστιες καθυστερήσεις σε τρένα, λεωφορεία και τρόλεϊ εξαιτίας της έλλειψης στόλου και προσωπικού. Αυξάνεται η λαϊκή απαίτηση για άμεσα μέτρα τώρα ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός!
 
Πηγή : Πριν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου