Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σεισμός στη Σάμο / Τραγωδία Με Δύο Νεκρά Παιδιά Που Καταπλακώθηκαν Από Τοίχο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ τα δύο παιδιά περνούσαν από ένα στενό δρόμο της Σάμου και ο σεισμός προκάλεσε την πτώση ενός τοίχου.

Τραγικός όπως φαίνεται είναι ο απολογισμός από τον ισχυρό σεισμό 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 13:51 με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 16 χλμ βόρεια βοεριοδυτικά της Σάμο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ δύο μαθητές στο Βαθύ της Σάμου καταπλακώθηκαν από κατάρρευση τοιχίου και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Πρόκειται για δύο μαθητές λυκείου ηλικίας 17 και 15 ετών.

Μέχρι στιγμής, όπως έγινε γνωστό από την Πολιτική Προστασία, έχουν επιβεβαιωθεί οι τραυματισμοί τεσσάρων ατόμων στη Σάμο, που όμως είναι ελαφρά και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια στο νησί. Από την ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκαν και μικρά τσουνάμι.

Ο σεισμός έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του Μαρμαρά, σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Τραγωδία στη Σμύρνη με τέσερις νεκρούς και 120 τραυματίες καθώς πολλά κτίρια κατέρρευσαν

Πηγή : Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου