Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ Στο Δρόμο Έσπασε Η Τρομοκρατία – Άμεση Απελευθέρωση Όλων Των Συλληφθέντων

Η «καραντίνα» των πολιτικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων στο λαό και τη νεολαία έσπασε για ακόμα μια φορά.

Παρά την χουντικής έμπνευσης απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, επιβάλλοντας απαγόρευση κάθε συνάθροισης άνω των τριών ατόμων και εξοντωτικά πρόστιμα, παρά την προσπάθεια να μην επιτρέψει ούτε την κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο του Αλέξη στα Εξάρχεια, η τρομοκρατία ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.

Σε κάθε γωνιά της χώρας και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας οι εργαζόμενοι και η νεολαία βγήκαν στο δρόμο για ζωή, υγεία, ελευθερία! Στο Περιστέρι, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και δημόσιας υγείας, εκατοντάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου και πορεία στους δρόμους της πόλης. Εκεί βρέθηκαν μαζικά και οι δυνάμεις της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου. Ενώ, νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε πορεία και στην Ανθούπολη.

Χαιρετίζουμε τους αγωνιζόμενους κατοίκους της πόλης που έσπασαν τη σιγή νεκροταφείου εκφράζοντας την αντίθεση τους στην αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και στη διάλυση του συστήματος υγείας που αφήνει το λαό απροστάτευτο στην πανδημία. Χαιρετίζουμε τη νεολαία που κατέβηκε στο δρόμο, αποδεικνύοντας ποιος πραγματικά σέβεται και νοιάζεται για την υγεία του λαού, απέναντι στη συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησής της.

Καταγγέλουμε το όργιο καταστολής σε όλη τη χώρα με δεκάδες προσαγωγές, πρόστιμα, δακρυγόνα, ξύλο σε όλη τη χώρα. Καταγγέλουμε τις 3 αναίτιες προσαγωγές που έγιναν στο Περιστέρι, από τις οποίες οι 2 μετατρέπονται σε συλλήψεις, μετά το τέλος των σημερινών συγκεντρώσεων!

Δε μας φοβίζουν – μας εξοργίζουν! Φανερώνουν τη χρεωκοπία και τον πανικό της κυβέρνησης για την αποτυχία της στην αντιμετώπιση της πανδημίας, το φόβο μπροστά στην έκρηξη της λαϊκής οργής, που δε θα αργήσει.

Απαιτούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες των συγκεντρώσεων και να αποσυρθεί κάθε κατηγορία. Απαιτούμε να παρθούν πίσω όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! – Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός θα σώσει το λαό!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου