Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε «θρίλερ» στα τελευταία του λεπτά, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και έφτασε τους 22 βαθμούς. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Σάκης Παπάζογλου με κεφαλιά στο 7', ενώ καθοριστικός ήταν και ο τερματοφύλακας Γκορμπούνοφ σε τουλάχιστον τρεις μεγάλες επεμβάσεις.


Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με παίκτη λιγότερο, ενώ είχαν δοκάρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χουάν Σοτέλο!

Προβάδισμα από νωρίς για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και με εμφανή διάθεση να ανοίξει από νωρίς το σκορ. Στοπ 4' ο Παπάζογλου απείλησε με κεφαλιά, όμως στο 7' δεν λάθεψε και έκανε το 1-0, εκμεταλλευόμενος την άψογη μπαλιά του Πίτου Γκαρσία.

Στη συνέχεια οι Βοιωτοί που είχαν χάσει την μάχη του κέντρου, βγήκαν μπροστά και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τους Βούκσεβιτς (στο 20' με κεφαλιά) και Μάντζιο (στ 21' με σουτ), με τον Γκορμπούνοφ να λέει «όχι» σε αμφότερες.

Σε γενικές γραμμές στο α' μέρος, οι Περιστεριώτες ήταν σαφώς ανώτεροι, έχοντας την κατοχή ενώ ακόμη είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Νάστου στο 43'. Να σημειώσουμε ότι ο Σάββας Παντελίδης υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, καθώς τόσο ο Ορτέγκα όσο και ο Κώτσιος αποχώρησαν λόγω τραυματισμών.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος είχε δυο καλές φάσεις νωρίς (στο 47' με κεφαλιά του Αγκουαζί και στο 49' με κεφαλιά του Ταυλαρίδη) και μία ακόμη στο 81' (αδύναμο σουτ του Καραμάνου), ενώ στη συνέχεια έδωσε γήπεδο στον Λεβαδεικό και έπαιζε πιο πίσω φυλάγοντας τα μετόπισθεν.

Με δέκα παίκτες και... θρίλερ!
Στα τελευταία 21 λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ζίτο αντίκρισε κόκκινη κάρτα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Ναπολεόνι που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Παρά την εξέλιξη αυτή, οι Βοιωτοί φόρτσαραν στα τελευταία λεπτά και άγγιξαν στην ισοφάριση λίγο πρινν το φινάλε.

Στο 90' είχαν ένα εξαιρετικό σουτ του Γεωργιάδη το οποίο απέκρουσε και πάλι ο Γκορμπούνοφ, ενώ στο 93' ο Σοτέλο είχε δοκάρι σε εξ επαφής σουτ! Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Λεβαδειακός είχε διαμαρτυρηθεί για πέναλτι πάνω στον ίδιο παίκτη σε μια φάση που δεν είναι ξεκάθαρη

ΣΚΟΡΕΡ: 7' Παπάζογλου
ΔΟΚΑΡΙ: 93' Σοτέλο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης Θεσπρωτίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 65' Κοντοές -55' Γεωργιάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 69' Ζίτο


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (81' Δημούτσος), Κοντοές, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (64' Καραμάνος), Νάστος, Αγκουαζί, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (75' Φάμπιο), Παπάζογλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Σκέμπης, Μάντζιος, Κώτσιος (41'λ.τ. Μάγκας), Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τομάς, Σάντσες (75' Γκόμεζ), Ορτέγκα (34'λ.τ. Σοτέλο), Κονέ

Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου