Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου : "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΑΚΗ ΣΤΟ 4ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟ

Ανακοίνωση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, 15/12/14 

Στην αποψινή συνεδρίαση του 4ου διαμερισματικού ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την κατάσταση στην Βεάκη. 

Η Επιτροπή Κατοίκων με ισχυρή παρουσία, και προς συμπαράστασή τους οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της Αριστερής Κίνησης, αλληλέγγυοι συναγωνιστές από την Αριστερή Κίνηση, και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Επίσης παρόντες αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. 

Για πρώτη φορά, μετά τις ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ καταγγελίες των κατοίκων που ακούστηκαν κι απόψε, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής -οι ίδιοι που στο δημοτικό συμβούλιο είχαν χαρακτηρίσει τους εκπροσώπους των κατοίκων "φαντασιόπληκτους", "απατεώνες" και "κορόϊδα"- αναγκάστηκαν επιτέλους να παραδεκτούν δημόσια πως ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ... 

Αναγκάστηκαν με άλλα λόγια να παραδεχτούν αυτό "που ο κόσμος έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι".
Δηλαδή πως 10-15 "επιχειρηματίες" της νύχτας, στην πλειοψηφία τους ξενόφερτοι, έχουν ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ στην "βιομηχανία της διασκέδασης" παρανομώντας με ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ και ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗ σε βάρος τόσο των κατοίκων όσο και σε βάρος των δεκάδων έντιμων επαγγελματιών της περιοχής...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριστερής Κίνησης στις τοποθετήσεις τους τόνισαν μεταξύ άλλων πως Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΩΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ είναι στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ της πλειοψηφίας του 4ου διαμερισματικού και της Δημοτικής αρχής, και πρέπει άμεσα να τηρηθεί επιτέλους η δέσμευση του ίδιου του Δημάρχου στην Επιτροπή Κατοίκων που είχε δοθεί απ τον περασμένο Ιούλιο.

Για άλλη μια φορά, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής προσπάθησαν να "ξεγλιστρήσουν" επικαλούμενοι βασικά τις -δεδομένες και σοβαρότατες- ευθύνες της αστυνομίας.

Τονίσαμε -και μ αυτό συμφώνησαν ΟΛΟΙ οι παριστάμενοι, εκτός φυσικά απ την δημοτική πλειοψηφία- πως το 4ο διαμερισματικό κι ο δήμος πρέπει να κάνουν ΑΜΕΣΩΣ το εξής απλό : να ανακαλέσουν όλες τις άδειες που έχουν δώσει για επέκταση του ωραρίου μουσικής μετά τα μεσάνυχτα, και να μην δώσουν καμιά καινούρια τουλάχιστον μέχρι να συμμαζευτεί η κατάσταση αφού σύμφωνα και με τη δική τους παραδοχή η αστυνομία δεν μπορεί ή δεν θέλει να παρέμβει για τον περιορισμό της ακραίας ηχορρύπανσης.

Αν και για άλλη μια φορά οι κάτοικοι εισέπραξαν "άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε", είναι σαφές πως η κατάσταση αρχίζει ν αλλάζει.

Το απόστημα της ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ, της ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ και της ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ αρχίζει να σπάει.
Οι αλήθειες βγαίνουν στη φόρα, και ομολογούνται δημόσια.
Οι ευθύνες δεν μπορούν να κρύβονται πλέον πίσω από παραπετάσματα ψεύδους και διαδικαστικά προσχήματα ...
Ο αγώνας των κατοίκων και των έντιμων επαγγελματιών να πάρουν τις ζωές τους και την γειτονιά τους πίσω στα χέρια τους, συνεχίζεται και κλιμακώνεται.

ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου