Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΩΚΟΥ


Σε ένα ματς που θύμιζε... Αγγλία, Πανιώνιος και Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 που μοιάζει λίγο βάσει των ευκαιριών που έκαναν οι δύο ομάδες. Με τον έναν πόντο που πήραν οι «κυανέρυθροι» ξέφυγαν λίγο ακόμα από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη οι Περιστεριώτες όλο φτάνουν αλλά ποτέ... δεν πλησιάζουν την πρώτη πεντάδα.

Ο Ατρόμητος, που μέχρι σήμερα είχε μέσο όρο 9 τελικές στο πρωτάθλημα, στη Νέα Σμύρνη έκανε 10 στο πρώτο ημίχρονο και παρότι από το 32' έπαιζε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Κοντοές κάνοντας πέναλτι) πέτυχε δύο γκολ με τον εκπληκτικό Ναπολεόνι. Ο Πανιώνιος, από την άλλη, ισοφάρισε ισάριθμες φορές με τον Κολοβό, αν και... όλα τα λεφτά ήταν ο Ιμπαγάσα με τις μαγικές μπαλιές του, αλλά και το δοκάρι του Γιάννου που πήγε να βάλει, με ανάποδο ψαλίδι, το γκολ της χρονιάς, αλλά τον... πούλησε η μπάλα!


«Ματσάρα» στο πρώτο ημίχρονο

«Γεμάτο» το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, με τον Παπάζογλου να απειλεί κάθε δέκα λεπτά στο ξεκίνημα (1', 11', 21') και τον Ναπολεόνι να νικά τελικά τον Παπαδόπουλο που έκανε καλές επεμβάσεις, αλλά δεν ήταν δυνατόν να είναι πανταχού παρών... Ο Ιταλός, με το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα, άνοιξε το σκορ στο 14' και... σόκαρε τον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό γύρω στο μισάωρο, όταν ο Ιμπαγάσα έβγαζε μαγικές μπαλιές, αλλά οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά. Τελικά οι «κυανέρυθροι» έφεραν το ματς στα ίσια, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κολοβού στο 33' κι ενώ στη φάση της παράβασης ο Καλογερόπουλος έχει αποβάλει τον Κοντοέ αφήνοντας τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες.


Ο Σα Πίντο αναγκάστηκε να «θυσιάσει» τον Ούμπιντες και να ρίξει στο ματς τον Κούρο, κάτι που του βγήκε σε καλό, καθώς από σέντρα του πρώην παίκτη του Πανιωνίου, ο Ναπολεόνι, με δεύτερη προσπάθεια, νίκησε ξανά τον Παπαδόπουλο και έβαλε τον Ατρόμητο μπροστά στο 40ό λεπτό!

«Πανικός» και στο δεύτερο μέρος

Ο Πανιώνιος «μπήκε» με γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 46' ο Ιμπαγάσα «χόρεψε» την μισή άμυνα του Ατρόμητου και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κολοβό που έγραψε το 2-2. Ένα 2-2 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ, παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων (κυρίως του Πανιωνίου) και το δοκάρι του Γιάννου στο 51ο λεπτό.

Ο νεαρός έπιασε ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα τον... πούλησε και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Γιάννου έψαξε το γκολ και σε άλλες περιπτώσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα απέναντι σε έναν Ατρόμητο που παίζοντας με δέκα είχε ξεμείνει από δυνάμεις και δεν απείλησε ουσιαστικά τον Παπαδόπουλο.

ΣΚΟΡΕΡ: 33' πεν., 46' Κολοβός - 14', 40' Ναπολεόνι

ΔΟΚΑΡΙ: 51' Γιάννου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 32' Κοντοές

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 87' Αγκουαζί

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (85' Πάνος), Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος (80' Φούντας), Σιώπης, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μπουμάλ (67' Μασούρας), Γιάννου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (90' Γεωργίου), Ούμπιντες (39' Κούρος), Μπρίτο (54' Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου