Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 Ο Μπρίτο… ξέρανε (1-1) τη Βέροια στο 89'

Ήταν ένα ματς… γκραν κινιόλ, μεταξύ δύο ομάδων που αναζητούσαν τη νίκη διακαώς. Και τελικά η «μπίλια» έκατσε στο «Χ».

Κι αυτό διότι ο Μπρίτο μόλις ένα λεπτό πριν τα 90', στο 89', ισοφάρισε με ωραίο σουτ με το αριστερό στην αριστερή γωνία του Τζινάρ το γκολ του Ντουμίτρου επίσης με σουτ στο 28΄, και ο Γκορμπούνοφ στο 94' πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα κρατώντας «όρθιο» τον Ατρόμητο.

Η Βέροια, της οποίας ο προπονητής Χοσέ Γκρανέρο βρισκόταν με την… πλάτη στον τοίχο πριν το ματς, γνώρισε το σοκ στο φινάλε, καθώς «πλήρωσε» την αδυναμία της να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε στις αρχές του δευτέρου μέρους, όπως και μετά την ισοφάριση. Στο 91' με την κεφαλιά του Μπατιόν από κοντά, που μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ, και τη διπλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Βεργώνη και την προβολή του Καλτσά στο 90+4.

Βέβαια, όπως αναφέραμε το ματς ήταν ο ορισμός του… γκραν κινιόλ και πέραν της Βέροιας μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 είχε και ο Ατρόμητος στο 92' με εξ επαφής κεφαλιά του Καράσκο (έκανε το ντεμπούτο του) σε γέμισμα του Ούμπιντες.

Το θέμα, πάντως, ειδικά για τη Βέροια είναι ότι έμεινε επτά βαθμούς μακριά από την 5η θέση και δεν… γλύκανε τον κόσμο της για τις τρεις ήττες που είχε προηγηθεί εκ των οποίων οι δύο πολύ.. βαριές (με 4-0 και 4-1 από Βέροια και Γιάννινα αντίστοιχα).

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Ντουμίτρου – 89' Μπρίτο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34' Μαραγκός, 45+2' Καλτσάς, 57' Βάσκες, 71' Μπατιόν - 30' Αγκουαζί, 90+1' Κατσουράνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου).

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Βάσκες (65' Τάτος), Μπατιόν, Ντουμίτρου (74' Μπεν), Καμπαγιέρο, Καλτσάς, Κάμπορα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (54' Δημούτσος), Φυτανίδης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία (77' Καράσκο), Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μαρσελίνιο (54' Μπρίτο)

Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου