Το Περιστέρι Της Ανατροπής

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα τοπικά (και όχι μόνο...) προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, την νεολαία στις Δυτικές συνοικίες και τις αντιστάσεις τους...Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

Τι και αν ο Ατρόμητος βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 16' και πίσω στο σκορ στο 17', πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Εργοτέλη – έμεινε κι αυτός με 10 στο 77' -0 στο «Γεντί Κουλέ» κι έβαλε... πλώρη για την πεντάδα μειώνοντας στους δύο πόντους από τον 5ο Παναιτωλικό.

Το «αστέρι» στο 2ο ματς του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στο 4-0 επί του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας νικηφόρα με τον Κρητικό τεχνικό στον πάγκο του, παρά τους πολύ κακούς… οιωνούς στην αρχή της αναμέτρησης.


Βλέπετε μόλις στο 16' ο Κούρος γύρισε την μπάλα λανθασμένα στο Λαζαρίδη, εκείνος προσπάθησε να κόψει το Σολάρι που έκλεψε την μπάλα εντός περιοχής, αλλά τον ανέτρεψε και δικαίως αποβλήθηκε.

Ο επιθετικός του Εργοτέλη ευστόχησε βάζοντας στο 17' μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως, στη συνέχεια οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν.

Για να ακριβολογούμε ο Ατρόμητος έπαιξε… δαιμονισμένα για μεγάλο διάστημα μετά την αποβολή φτάνοντας την κατοχή στο 68% λίγο πριν την επίτευξη της ισοφάρισης στο 31'.

Ασίστ ο «Κατσούρ», γκολάρα ο Μαρσελίνιο

Τότε που ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε με κεφαλιά την πολύ όμορφη ασίστ του – εκ των κορυφαίων χθες – Κατσουράνη, ο οποίος μετά την αποβολή του Λαζαρίδη γύρισε στόπερ στο πλευρό του Φυτανίδη.

Στο β' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Νιόπλια να προσδοκά στη διατήρηση δυνάμεων και στο να «χτυπήσει» τον Εργοτέλη - «καιγόταν για βαθμούς – όταν παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

Και αυτή ήρθε στο 85' όταν ο Ούμπιντες βρήκε τον Κούρος, κι εκείνος έβγαλε την πάσα στον Μαρσελίνιο, που με.. τρομερό σουτ εντός περιοχής άφησε «άγαλμα» τον Σαράνοφ.

 Η ήττα αυτή αύξησε την απόσταση του Εργοτέλη από τη σωτήρια 14η θέση στους πέντε βαθμούς και φυσικά η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία έγινε ακόμη πιο δύσκολη.

ΣΚΟΡΕΡ: 17 πεν. Σολάρι – 31' Ναπολεόνι

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 76' Μπόε Καν (2η κ.) - 16' Λαζαρίδης (απευθείας κόκκινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20' Γιουσούφ, 29' Λουβιόν, 36' Μπόε Καν – 10' Κιβρακίδης, 45+3' Φυτανίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Μπόε-Καν, Κοζορώνης (62' Χαλκιαδάκης), Ουλά, Ολαϊτάν (69' Καλέ), Γιουσούφ, Σολάρι (82' Ντιλάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Κούρος, Αγκουαζί (75' Κοντοές), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (82' Μπρίτο), Καράσκο (62' Μαρσελίνιο).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ

Πηγή : sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου